Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Avokado un zemeņu salāti ar fetas sieru
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Vasarā, tveicīgām dienās, kad neko daudz ēst negribas, šie salāti ir kā radīti. Svaigi, kraukšķīgi, patīkamu sāļi un saldi. Vasarīgi garšu salikumi, kas piestāvēs arī pie grilētas zivs.
Sastāvdaļas
150 g spinātu
2 avokado
200 g zemeņu
1 sarkanais sīpols
100 g fetas siera
50 g lobītu pistāciju
50 ml olīveļļas
50 ml balzametiķa
sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Noskalo un nosusina spinātus un liek bļodā.
Avokado mīkstumu sagriež mazākos gabalos un pievieno spinātiem. Zemenēm nogriež kātiņa daļu un sagriež mazākos gabalos.
Sagriež sīpolu smalkākās strēmelēs, sadrupina fetas sieru, un sasmalcina pistācijas.
Visas sastāvdaļas liek bļodā un pārlej ar mērci, kas pagatavota no olīveļļas un balzametiķa.
Komentāri: