Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Aveņu un šokolādes ievārījums
Viegla
līdz 1 h
1 personām
Sastāvdaļas
1 kg aveņu
sula no 1 citrona
250 g Dansukker ievārījuma cukura “Slaidais”
200 g šokolādes
Pagatavošana
Katliņā ber avenes un kopā ar citronu sulu un vāra 10 minūtes.
Pēc tam masu sablendē un izspiež cauri sietam, lai atbrīvotos no sēklām. Masu liek atpakaļ katlā, uzkarsē, pievieno cukuru un pavāra vēl 10 minūtes.
Pēc vārīšanas ievārījumu mazliet atdzesē. Tikmēr ūdens peldē izkausē šokolādi, ko pievieno atdzesētajam ievārījumam.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: