Lieliska kūka, kas saglabās savu formu un garšu arī karstā vasaras svelmē. Maigs, gaisīgs biskvīts, kas papildināts ar aromātiskām un sulīgām avenēm. Ideāla savienība vasaras pēcpusdienai!
Gatavojot šo kūku, varat izmantot arī citas ogas – upenes, jāņogas, mellenes, kazenes, arī zemenes.
110°C pēc 50 min viss vēl jēls!
Diemže šī kūkas recepte ir neizdevusies, norādiita laikā neizcepjas, pilnīgi jēla, nekas no gaisīguma nav manāms. Un žēl, ka nav norādīts formas izmērs.
Ļoti žēl, ka recepte jums nav izdevusies. Nomainījām temperatūru, jo izskatās, ka autore ar to kļūdījusies. Biskvītam vienmēr jācepas augstā temperatūrā, izņēmums ir olbaltums. Atvainojiet par nepatīkamo pieredzi!