Ja esi augu piena cienītājs, kas to labprāt izmanto putras, pudiņa, kāda deserta vai karsto dzērienu pagatavošanā, šī recepte tev ir jāizmēģina! Viegli pagatavojams un ļoti gards!
Sastāvdaļas
120 g auzu pārslu
120 g mērcētu Indijas riekstu
50 g kļavu sīrupa
1 vaniļas pāksts
1080 g ūdens
Pagatavošana
Blenderī liek auzu pārslas, Indijas riekstus, kļavu sīrupu un vaniļas sēkliņas. Aplej ar ledusaukstu ūdeni (aukstu, jo citādi piens sanāks gļotains).
Blenderē apmēram 40 sekundes līdz 1 minūtei maksimālajā ātrumā.
Ņem bļodu, sietiņu, trīs kārtās salocītu marli vai speciālu maisiņu augu piena pagatavošanai un izkāš saturu.
Pārlej slēgtā traukā vai stikla pudelē, pievieno tukšo vaniļas pāksti. Uzglabā ledusskapī, pirms lietošanas jāsakrata.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: