Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Krista Birzniece
Auzu un Indijas riekstu piens
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
120 g auzu pārslu
120 g mērcētu Indijas riekstu
50 g kļavu sīrupa
1 vaniļas pāksts
1080 g ūdens
Pagatavošana
Blenderī liek auzu pārslas, Indijas riekstus, kļavu sīrupu un vaniļas sēkliņas. Aplej ar ledusaukstu ūdeni (aukstu, jo citādi piens sanāks gļotains).
Blenderē apmēram 40 sekundes līdz 1 minūtei maksimālajā ātrumā.
Ņem bļodu, sietiņu, trīs kārtās salocītu marli vai speciālu maisiņu augu piena pagatavošanai un izkāš saturu.
Pārlej slēgtā traukā vai stikla pudelē, pievieno tukšo vaniļas pāksti. Uzglabā ledusskapī, pirms lietošanas jāsakrata.
Jūs varētu interesēt
KRĒMĪGS SALDĒJUMS AR AUZU GRILJĀŽU
Karamelizēti dārzeņi ar tahini mērci
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: