Aukstā zupa ar avokado, redīsiem un piparmētrām

Viegla
līdz 30 min
6 personām

Sastāvdaļas

  • 200 ml gāzēta minerālūdens
  • 400 ml kefīrs
  • 1 ēdamkarote balzamiko etiķa
  • 3 lielas vārītas bietes
  • 1 avokado
  • 5 redīsi
  • Saišķītis piaparmētru
  • Sāls
  • Citronpipari
  • Citrons

Pagatavošana

  1. Blenderī sablenderē vārītas bietes un valriekstus viendabīgā masā.
  2. Bļodā sajauc kefīru ar minerālūdeni.
  3. Piparmētras smalki sakapā.
  4. Avokādo notīra un ar tējkaroti veido nelielas bumbiņas.
  5. Redīsus sagriež plānās ripiņās.
  6. Ūdens un kefīra maisījumam pievieno sablendētās bietes un valriekstus. Visu samaisa.

Komentāri: