Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Aukstā zupa ar avokado, redīsiem un piparmētrām
Viegla
līdz 30 min
6 personām
Sastāvdaļas
200 ml gāzēta minerālūdens
400 ml kefīrs
1 ēdamkarote balzamiko etiķa
3 lielas vārītas bietes
1 avokado
5 redīsi
Saišķītis piaparmētru
Sāls
Citronpipari
Citrons
Pagatavošana
Blenderī sablenderē vārītas bietes un valriekstus viendabīgā masā.
Bļodā sajauc kefīru ar minerālūdeni.
Piparmētras smalki sakapā.
Avokādo notīra un ar tējkaroti veido nelielas bumbiņas.
Redīsus sagriež plānās ripiņās.
Ūdens un kefīra maisījumam pievieno sablendētās bietes un valriekstus. Visu samaisa.
cik daudz tos valriekstus?