Linda ir eksperimentu karaliene, kas nebaidās riskēt un neveiksmes uztver kā sava veida “mūzas” jaunām improvizācijām virtuvē un raidījumā “Gatavo 3”. Lindas receptes mainās katru reizi, tās gatavojot. Iznākums būs atkarīgs no garastāvokļa un produktiem, kas pieejami. Lindai ir arī sava pavārgrāmata, kur caur košām krāsām un bildēm parādīts kā virtuvē rosīties ikvienam, kas to līdz šim vēl nav uzdrošinājies,
Aukstā gurķu jogurta zupa
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Aukstajai zupai nebūt nav jābūt pagatavotai no bietēm un kefīra. Arī šāda zupa ir ļoti atsvaidzinoša un garda. Pats galvenais – tā ir ātri un vienkārši pagatavojama, ja vien mājās ir blenderis.
Sastāvdaļas
5 vidēji lieli gurķi
liela bunte kinzas
liela bunte diļļu
neliela sauja piparmētru lapiņu
400 ml grieķu jogurta
4 tējkarotes olīveļļas
1 daiviņa ķiploka
50 ml minerālūdens
sula no ½ citrona
Pagatavošana
Gurķus nomazgā, nomizo un sagriež ļoti smalkos kubiņos.
Zaļumus rupji sagriež vai sadala pa lapiņām un liek blenderī. Pievieno ķiploka daiviņu.
Zaļumiem pāri lej grieķu jogurtu un citronu sulu. Ja zupa šķiet pārāk bieza, pievieno nedaudz minerālūdens. Visu sablendē viendabīgā, krēmīgā masā.
Sablendēto masu liek ledusskapī atdzesēties. Kad tā atdzisusi, lej bļodiņās, ieber sakapātos gurķus un dekorē ar olīveļļas pilieniem un diļļu zariņiem. Pasniedz aukstu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: