Viegla un ātra kūka, kas lieliski saderēs ar svaigām ogām un vasaras augļiem. Pamatsastāvdaļa – jogurts. Tikai mazliet baltās šokolādes, mazliet putukrējuma, mazliet sviesta un cepumu. Citādi ļoti veselīga! Jo uz kūkām taupīt nedrīkst un kalorijas skaitīt gabaliņā ir aizliegts. Vienu jau var vienmēr!
PAMATNEI
VIRSKĀRTAI
Želatīns daaaudz par daudz. Jau bļodā sāka želēt.
Kā būtu, ja būtu tikai jogurts? Bez putukrējuma?
Putukrējums iedod gaisīgumu kūkai vai ko citu?
Esmu dilemmas priekšā 😁💚
Sveika, Inga!
Tieši tā – putukrējums dod gaisīgumu, kūka nebūs tik blīva, kā arī visiem zināms saldais krējums dos patīkamu garšu un kūka nebūs tik skābena, ja izmantos tikai jogurtu.
Mmmm🤤🤤🤤
Labākā jogurta kūka ko esmu ēdusi! ❤️🤌
Ļoti garšīga kūciņa. Es jau otro reizi uztasīju un arī pameğināju pielikt jogurta masai klāt koncervētas aprikozes un virsu kuciņai svaigas zemenītes. Super garšīgi. Paldies par receptīti