King Čārlzam (kam par godu tapusi šī recepte) garšo asi ēdieni, man garšo apelsīni un garneles. Saliekot to kopā, sanāk ļoti gards ēdiens!
Kārtaino mīklu sagriež garenās daļās un liek cepties 200 °C temperatūrā, kamēr mīkla uzpūtusies un zeltaina.
Pagatavo krēmu. Blenderī liek krēmsieru, tam piespiež apelsīnu sulu un uz smalkās rīves pierīvē apelsīna miziņas. Visu sablendē viendabīgā masā.
Krēmu pilda konditorejas maisiņā.
Uz pannas izkausē sviestu un liek tajā cepties garneles. Pievieno sakapātu čili un ķiploku. Karamelizē garneles ar medu.
Uz izceptajām pufīgajām mīklas daļām pamīšus liek krēmu un izceptās garneles, pāri liek otru mīklas daļu un dekorē ar krēmu un maziem tomātu gabaliņiem vai gurķa loksnītēm.
Kādu krēmsieru labāk ņemt?
Kremiem parasti izvēlos “RASA” krēmsieru, jo tas ir biezāks un sakuļot nezaudē savas īpašības un neiztek. esmu mēģinājusi ar Kārums svaigo krēmsieru, nepavisam nesanāk. /Linda V./
“Baltais” krēmsiers arī nesanāk, sakuļās šķidrā mērcē. Pieliku šai “mērcei” saldo krējumu un cukuru, tad gan gards krēms sakūlās.