Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Arbūza un citronu sīrups
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
250 g citronu sulas + miziņas
500 g nomizota arbūza
500 g Dansukker sīrupa cukura
Pagatavošana
Citronus nomazgā ar verdošu ūdeni, uz smalkās rīvītes tiem norīvē miziņas virskārtu. Izspiež sulu. Sulu lej katliņā, pievieno sagrieztu arbūzu. Visu uzkarsē un vāra vēl 10 minūtes.
Pēc vārīšanas atdzesē līdz 45 °C temperatūrai. Pievieno cukuru un iemaisa, kamēr tas izkusis. Katliņa saturu atstāj ievilkties uz nakti.
Atdzisušo šķidrumu no rīta sablendē un izkāš caur sietu. Atlikušo sīrupu vēlreiz uzkarsē un pilda tīras, sterilizētās pudelēs, aizvāko un uzglabā vēsā vietā.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: