ANDANTINO VRAPS

Viegla
līdz 30 min
1 personām

Sastāvdaļas

  • 1 tortiljas plāksne
  • 1 mazs kapāts tomāts
  • 60 g rīvēta Čedaras siera
  • 5 šķēles karsti kūpināta Hercoga šķiņķa

SALĀTIEM

  • 30 g rīvētu balto redīsu
  • 1 smalki kapāts marinēts gurķis
  • 50 g kapātu kāpostu
  • ½ kapāta sarkanā sīpola
  • 1 ēdamkarote majonēzes
  • 1 tējkarote sinepju

Pagatavošana

Pagatavo salātus, kopā sajaucot un samaisot visas tā sastāvdaļas. Vrapu izklāj uz dēlīša, tajā liek sagatavotos salātus, pa virsu pārber smalki kapātu tomātu. Virsū klāj kūpināto Hercoga šķiņķi un pāri kaisa rīvētu Čedaras sieru. Vrapu aizrullē, iesprauž irbulīšus un sagriež vairākās daļās.

Komentāri: