Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Atvainojiet, ka neievērojām jūsu komentāru.
Labosimies.
Šim komentāram konkrēti par kokosriekstu krēmu.
Jūs varat nosmelt virspusi – kokosriekstu pienam burciņā vai nopirkt attiecīgi kokosriekstu krēmu paciņā, Tur tas ir daudz biezāks un ar lielāku tauku saturu. Santamaria tāds ir un veikalos tas ir pieejams.
Atvainojiet, ka neievērojām jūsu komentāru.
Labosimies.
Šim komentāram konkrēti par kokosriekstu krēmu.
Jūs varat nosmelt virspusi – kokosriekstu pienam burciņā vai nopirkt attiecīgi kokosriekstu krēmu paciņā, Tur tas ir daudz biezāks un ar lielāku tauku saturu. Santamaria tāds ir un veikalos tas ir pieejams.
Sveika, Ieva! Pienu vai paniņas pievienojam pēc sausajām sastāvdaļām (miltiem, cepamā pulvera, sāls). Receptē jau palabojām – atvainojamies, ka piens bija pazudis no tās.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Liekas gardi!
Noteikti izmēģināšu! (:
Kas ir kokosriekstu krēms un kur tādu var iegādāties? 🙂
Sakiet, vai ir iespējams uzdarināt vegānisko tarti, kapkeikus un eklērus,kā arī vēja kūkas?
Sakiet,lūdzu, vai ir iespējams vegāniski uzmeistarot kapkeikus, eklērus,vēja kūkas un tartes?
Sveika. Jā to visu var darīt. Lūk, piemēram, vegāniski kapkeiki: http://piegalda.lv/recepte/sokolades-un-avokado-veganiskie-kapkeiki/
Eklērus un vēja kūka bez olām gan diemžēl nav iespējams pagatavot. 🙂
Bet tartes un kapkeikus gan var.
kur parasts mirstīgais var iegādāties kokosriekstu krēmu?
Vai ir kāds veids kā pašam to sagatavot?
Jēga no komentēšanas iespējām, ja nav iespējams saņemt atbildi 6 mēnešus 😀
Atvainojiet, ka neievērojām jūsu komentāru.
Labosimies.
Šim komentāram konkrēti par kokosriekstu krēmu.
Jūs varat nosmelt virspusi – kokosriekstu pienam burciņā vai nopirkt attiecīgi kokosriekstu krēmu paciņā, Tur tas ir daudz biezāks un ar lielāku tauku saturu. Santamaria tāds ir un veikalos tas ir pieejams.
Atvainojiet, ka neievērojām jūsu komentāru.
Labosimies.
Šim komentāram konkrēti par kokosriekstu krēmu.
Jūs varat nosmelt virspusi – kokosriekstu pienam burciņā vai nopirkt attiecīgi kokosriekstu krēmu paciņā, Tur tas ir daudz biezāks un ar lielāku tauku saturu. Santamaria tāds ir un veikalos tas ir pieejams.
Receptē pazudis piena/kefīra pievienošanas brīdis
Sveika, Ieva! Pienu vai paniņas pievienojam pēc sausajām sastāvdaļām (miltiem, cepamā pulvera, sāls). Receptē jau palabojām – atvainojamies, ka piens bija pazudis no tās.
Labdien! Man kaut ka īsti nesanāca, mani kēksiņi nepacēlās un iekšā bija mitri. Vai pie vainas varētu būt aukstais piens un ola?