Katra konfekte ir kā mazs juvelierizstrādājums. Ja konfektes tiek darinātas dāvanām, katra no tām saņēmusi siltu plaukstu glāstu un labu domu enerģijas lādiņu.
Šokolādes konfekšu gatavošana ir smalka un niansēta padarīšana. Nedrīkst steigties vai dusmoties, ja kaut kas uzreiz neizdodas.
Konfekšu gatavošanai šokolāde ir nopērkama palielos klučos, pats galvenais ir pareizi to izkausēt. Ar nazi šokolādi sakapā un liek pilnīgi sausā bļodā virs katliņa, kurā ūdens ir karsts, bet nevārās. Pēc 5 minūtēm šokolāde būs izkususi. Galvenais – nepārkarsēt
Sarīvē šokolādi uz smalkas rīves.
Samaisa ar kakao un garšvielām.
Pievieno saldo krējumu, lai būtu pietiekami bieza veidojamā masa.
Izveido bumbiņas, kārtīgi apvārta kakao. Pēc brīža apvārtīšanu atkārto, jo kakao sasūcas trifelē.
Komentāri: