Pamatnei:
Pildījumam:
Drumstalām:
Sagatavo kūkas pamatni. Olu sakuļ ar cukuru, pievieno mīkstu sviestu, šķipsniņu sāls un visu samaisa. Visbeidzot iesijā miltus un mīca, līdz veidojas viendabīga masa un mīkla vairs nelīp pie rokām. Mīklu ietin pārtikas plēvē un uz 1 stundu noliek vēsumā.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180ºC. Cepamo veidni iesmērē ar sviestu un izkaisa ar miltiem. Atdzesētu mīklu izrullē cepamās veidnes lielumā, ieklāj veidnē un nolīdzina malas. Pa virsu mīklai uzklāj cepamo papīru, uz kura uzber sausas pupas vai putraimus, lai, pamatnei cepoties, mīkla neceltos augšā. Pamatni cep cepeškrāsnī 10-15 minūtes.
Sagatavo pildījumu. Sakuļ olas ar cukura sīrupu. Pievieno saldo krējumu.
Citronam norīvē miziņu un izspiež sulu. Ābolu nomizo un sarīvē. Visas sastāvdaļas pievieno olu un krējuma masai.
Sagatavo drumstalas. Bļodā samaisa miltus, cukuru un pievieno sarīvētu sviestu. Ar pirkstiem masu drupina, līdz veidojas irdenas drupačas.
Kūkas pamatni izņem no cepeškrāsns, noņem cepamo papīru ar pupām vai putraimiem un uzlej virsū pildījumu.
Pildījumam pāri pārkaisa drupačas un rupji sadrupinātus valriekstus. Kūku liek sakarsētā cepeškrāsnī cepties 40-50 minūtes. Pasniedz atdzesētu.
Average dose for viagra online pharmacy , cialis wait time .