Padoms

Garšaugu labākie draugi.

  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

Garšaugi ir viens no ēst gatavošanas stūrakmeņiem – tie var pilnīgi pārvērst un atdzīvināt jebkuru ēdienu. Galvenais ir saprast to attiecības ar citiem produktiem, jo, ja atradīsiet tiem labākos draugus, recepte noteikti izdosies. Galvenais ir draudzība.

DILLES

Labākie draugi ar kartupeļiem, bietēm, lasi, siļķi, burkāniem, saulespuķu sēklām un jogurtu.

PĒTERSĪĻI

Mīl zivi, riekstus, tomātus, citronus, ābolus, brokoļus, ērti jūtas visos Tuvo Austrumu ēdienos.

KORIANDRS

Mīl avokado, īpašas attiecības ar tomātiem, patīk pupiņas, laims, dzīvojas pa meksikāņu ēdieniem un arī Āzijas virtuvi, īpaši tajiešu.

BAZILIKS

Jūtas kā mājās pesto, labākie draugi – tomāti, zemenes, avenes, pasta, salāti, arī vista un tītars.

SĪPOLLOKI

Draudzējas ar olām un kartupeļiem.

MAURLOKI

Mīl olas, kartupeļus, krēmīgas mērces, salātus, risoto, ķiplokus.

ROZMARĪNS

Patīk pamatīgas un nopietnas lietas, piemēram, jērs, medījums, kartupeļi, saknes un viss, kas liek domāt par priežu mežu.

TIMIĀNS

Ir draugos ar visu ko – zivīm, gaļu, visiem dārzeņiem, grūti pat iedomāties, kas tam nepatiktu.

PIPARMĒTRAS

Labākie draugi ar čili, ķiploku, kazas sieru, bietēm, zirnīšiem, jēru, cūkgaļu, kartupeļiem, šokolādi, augļiem, gurķiem, jogurtu.

Komentāri: