Jaunums

Lai top jaunais “Pie Galda!” Jūnija numurs

  • Ziņo twitter.com
  • Pasaki Draugiem
  • Sūti uz facebook.com

Šodien nodevām uz druku “Pie Galda” Jūnija numuru – krāsainu, garšām bagātu, vasarīgu.
Sāksim grilēt, izmēģināsim mango gan pamatēdienos, gan desertos. Sezonā – zemenes un rabarberi, tādēļ to klātbūtne daudzās receptēs.
Īpašs veltījums no WilmasLindas – paštaisītas garšaugu eļļasm no Līvas Kļaviņas – Latvijas krāsas pastēte – no bietēm.

Šajā numurā atradīsi arī kā atsvaidzināt Jāņu siera plati ar rabarberu čatniju un pagatavot ātro saldējumu no pirmajām zemenēm.

Veikalos no 04.jūnija

Komentāri:

  • Inese saka:

    Gribu pateikt visai Jūsu komandai lielu paldies par jauno, vienkārši brīnišķigu majas lapu. Lasot tādu jauku un daudzveidīgu mājas lapu, rodas velme pagatavot gandrīz visus ēdienus, jo Jūsu veidotās receptes ir ļoti labas. Varētu vel vēlēties vairāk veģetāriešu receptes un pēc iespējas mazāk treknas, jo nav jau tik garšīgi tie mazāk treknie ēdieni , bet ņemsim vērā kardiologu ieteikumus – ēst liesus ēdienus!!!
    Paldies velreiz visai Lienītes komandai un gaidam jaunas un garšīgas receptes!!!

    • Līva Vilnīte saka:

      Paldies Inese. Veģetārās receptes būs arvien vairāk. Jau Jūlijā sagatavosim īpašu veģetāro ēdienu kolekciju. Ir taču vasara!Īstais laiks viegliem, liesiem, tomēr gardiem ēdieniem.