ZIVJU UN JŪRAS VELŠU SALĀTI

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

150 g laša filejas

100 g tīģergarneļu

100 g mīdiju

4 jūras ķemmītes

100 g paltusa filejas

sula no 1 laima

ponzu mērce

100 g cukurzirņu

1 greipfrūts

Pagatavošana

  1. Sagriež zivis aptuveni 1 x 1 x 1 cm gabaliņos. Mīdijas noplaucē ar verdošu ūdeni un noskalo ar aukstu ūdeni, tīģergarneles apcep. Visu atdzesē un samaisa kopā. Aplej ar laima sulu, ponzu mērci un pievieno šķēlītēs sakapātus cukurzirņus.
  2. Visu apmaisa un servē uz šķīvja, dekorē ar greipfrūtu filejām – no greipfrūta izgrieztām šķēlītēm, bez baltās daļas.