Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Ziemassvētku pagale
Vidēji sarežģīti
līdz 2 h
8 personām
Sastāvdaļas
BISKVĪTAM
5 olas
120 g cukura
šķipsna sāls
120 g miltu
20 g kakao
PILDĪJUMAM
350 g maskarpones siera
100 g saldā krējuma
50 g pūdercukura
1 Dr. Oetker vaniļas pāksts
ŠOKOLĀDES KRĒMAM
100 g šokolādes
50 g saldā krējuma
Pagatavošana
Lielā bļodā liek olas un puto tās kopā ar cukuru, līdz masa kļuvusi viendabīga un gaiši dzeltena.
Pievieno sāli, iesijā kakao un miltus. Visu rūpīgi iecilā. Pievieno 1 ēdamkaroti remdena ūdens, lai biskvīts izceptos mīksts un to būtu viegli sarullēt.
Cep krāsnī 190 °C temperatūrā 10–12 minūtes. Izņem no krāsns un atdzesē.
Pagatavo pildījumu. Bļodā samaisa kopā krēmsieru un cukuru, pievieno saldo krējumu un puto, līdz iegūta stingra konsistence.
Uz biskvīta visā garumā klāj krēmu. No viena gala to sāk rullēt, stingri piespiežot, lai nepaliktu caurumi starp biskvītu un krēmu.
Pagatavo šokolādes krēmu. Bļodiņā izkausē šokolādi, pievieno tai saldo krējumu. Krēmu smērē uz ruletes, un ar dakšiņu izveido tādas kā koka mizai līdzīgas rievas. Liek ledusskapī savilkties.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: