Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
Zemesriekstu sviesta cepumi
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Gards našķis un pilnībā bez miltiem? Ir! Zemesriekstu sviesta cepumi – pavisam vienkārši pagatavojami, pavisam ātri notiesājami! #piegalda
Sastāvdaļas
250 g zemesriekstu sviesta
200 g cukura
1 ola
1 tējkarote cepamā pulvera
Pagatavošana
Sakarsē cepeškrāsni līdz 165 °C temperatūrai.
Bļodā liek zemesriekstu sviestu, cukuru, olu un cepamo pulveri. Visu labi samaisa.
Mīklu veļ 3 cm lielās bumbiņās un liek uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Paldies par recepti.Super labi.Es cepampulveri gan neliku.Gardi.