Ēdienu un garšu entuziaste, kas mīl ceļot un tur smelties iedvesmu jaunām receptēm un garšām. Nerimstošā izzināšanas tieksme noved pie jauniem ēdieniem, garšu kombinācijām un atklājumiem. Nemainīgi viens no mīļākajiem ēdieniem ar ko Mārai tīk eksperimentēt ir pasta, jo tai ir tik daudz dažādu veidu, formu, mērču veidu un iespēju.
ZEMEŅU UN RABARBERU SALĀTI AR KAZAS SIERU
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
zemenes
rabarberi
zaļie salāti (kādi nu kuram garšo labāk)
piparmētras
mīkstais kazas siers
ciedru rieksti
olīveļļa
sāls
malti melnie pipari
citronu sula
Pagatavošana
Rabarberus sagriež mazākos gabalos un noblanšē, ieliekot verdošā ūdenī uz 2 minūtēm. Šķīvī kārto zaļumus, sagrieztas zemenes un blanšētos rabarberus. Pa virsu drupina kazas sieru. Pāri ber ciedru riekstus un smalki kapātas piparmētras.
Pagatavo mērci, sajaucot kopā citronu sulu ar olīveļļu pievienojot sāli un piparus. Lej pāri salātiem.
Komentāri: