Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Zemeņu un balzametiķa ievārījums
Viegla
līdz 30 min
1 personām
Sastāvdaļas
1 kg zemeņu
250 g Dansukker ievārījuma cukura “Slaidais”
2 ēdamkarotes balzametiķa
šķipsna sāls
Pagatavošana
Zemenes rūpīgi notīra vai nomazgā, ja nepieciešams. Ber katlā, pievieno etiķi un sāli un pavāra, līdz tās izšķīdušas.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: