Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Zaļo zirnīšu krēmzupa ar paipalu olām
Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
3 personām
Sastāvdaļas
1 paciņa jeb 400 g saldētu zaļo zirnīšu
200 ml saldā krējuma
10 paipalu olas
1 bagete
sāls
svaigs timiāns (pēc izvēles)
Pagatavošana
Zaļos zirnīšus sasalušus ber verdošā ūdenī un vāra, kamēr mīksti. Maksimāli 10 minūtes. Tad zirnīšus nokāš.
Novārītajiem zirnīšiem pielej saldo krējumu, un visu sablendē viendabīgā masā. Pēc garšas pievieno sāli. Var pielikt nedaudz svaiga timiāna.
Paipalu oliņas novāra cietas, nomizo un pārgriež uz pusēm.
Krēmzupu pasniedz, salietu šķīvjos un dekorētu ar paipalu olu pusītēm. Klāt servē siltu bageti.
Jūs varētu interesēt
Franču brokastu grauzdiņi ar ābolu džemu
Saldā kartupeļa pankūkas ar laša rozītēm
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: