Zaļo griķu un cūkgaļas stir-fry ar lociņiem un pavasara dārzeņiem

Viegla
līdz 30 min
4 personām

Sastāvdaļas

  • 400 g cūkas filejas
  • 200 g redīsu
  • 200 g jauno burkānu
  • 1 bunte lociņu 
  • 1 sarkans sīpols
  • 1 tējkarote ingvera pulvera
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces
  • 100 ml apelsīnu sulas
  • 1 tējkarote anīsa sēklu
  • 1 tējkarote fenheļa sēklu
  • 150 g Just Nature zaļo griķu 

Pagatavošana

  1.  Uzbriedina zaļos griķus, aplejot ar aukstu ūdeni un atstājot uz 6 stundām. Tad nolej ūdeni, noskalo un atstāj bļodā istabas temperatūrā, pārklājot ar mitru dvielīti. Griķi būs gatavi lietošanai pēc 12–24 stundām. 
  2. Dārzeņus un cūkas fileju sagriež īkšķa lieluma gabalos. 
  3. Piestā samaļ garšvielas, ko sajauc ar sojas mērci un apelsīnu sulu. 
  4. Labi sakarsētā pannā pievieno augu eļļu un ātri apcep dārzeņus. Pievieno gaļu, apcep. Kad gaļa gandrīz gatava, pievieno griķus un mērci. Viegli izsautē un pasniedz.