Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Vistas tortiljas
Viegla
līdz 30 min
4 personām
Sastāvdaļas
4 vistas šķiņķīši (atkauloti)
8 tortiljas
1 brokolis
2 ēdamkarotes tahini pastas
1 cukīni
sojas mērce
1 ēdamkarote medus
sāls pēc garšas
pipari pēc garšas
Pagatavošana
4 porcijām
Vistas šķiņķīšus apcep uz pannas, līdz tie ir zeltaini brūni, beigās pievieno medu. Atdzesē un sagriež šķēlītēs.
Cukīni nomazgā, nosusina un sagriež tievās strēmelītēs.
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno lielu šķipsnu sāls un šķēlēs sagrieztu brokoli. Vāra 3 minūtes, tad nokāš.
Traukā samaisa tahini pastu ar 2 ēdamkarotēm ūdens un 1 ēdamkaroti sojas mērces. Samaisa visu līdz viendabīgai konsistencei. Traukā pie mērces pievieno brokoļus un vistu. Rūpīgi samaisa.
Tortiljās tin vistu, brokoļus un cukīni. Tortiljas aiztin ciet un cep uz pannas, līdz tās ir zeltaini brūnas no abām pusēm.
Komentāri: