Uģis ir lielisks šefpavārs, kā arī bijis TV3 raidījuma Gatavo 3 seja.
Vistas stilbiņi, grilēti sparģeļi, diļļu un jogurta mērce
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
60 g diļļu
300 g turku jogurta
4 vistas stilbiņi
30 g medus
1 citrons
200 g sparģeļu
sāls
Pagatavošana
Notīra dilles no kātiem, blenderī liek pusi turku jogurta kopā ar dillēm un sāli. Blendē 2–3 minūtes.
Gatavajā diļļu jogurtā iemaisa atlikušo jogurtu.
Uz mērenas uguns apcep vistu stilbiņus zeltaini brūnus. Kad stilbiņi teju gatavi, pievieno pannai medu un piespiež citronu sulu. Nepārtraukti maisot, sakaramelizē medu ar sulu, līdz stilbiņi kļūst tumši brūni.
Sparģeļiem nogriež cietos galus un grilē uz pannas, pirms pasniegšanas apslaka ar olīveļļu un jūras sāli.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: