Vistas stilbiņi, grilēti sparģeļi, diļļu un jogurta mērce

Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 60 g diļļu
  • 300 g turku jogurta
  • 4 vistas stilbiņi
  • 30 g medus
  • 1 citrons
  • 200 g sparģeļu
  • sāls

Pagatavošana

  1. Notīra dilles no kātiem, blenderī liek pusi turku jogurta kopā ar dillēm un sāli. Blendē 2–3 minūtes.
  2. Gatavajā diļļu jogurtā iemaisa atlikušo jogurtu.
  3. Uz mērenas uguns apcep vistu stilbiņus zeltaini brūnus. Kad stilbiņi teju gatavi, pievieno pannai medu un piespiež citronu sulu. Nepārtraukti maisot, sakaramelizē medu ar sulu, līdz stilbiņi kļūst tumši brūni.
  4. Sparģeļiem nogriež cietos galus un grilē uz pannas, pirms pasniegšanas apslaka ar olīveļļu un jūras sāli.

Komentāri: