1.Ķiploka daiviņas notīra un smalki sakapā. Paprikas noskalo, izņem sēklas un sagriež 2 cm platos stienīšos. Timiāna zariņus noskalo. Vistas gaļu noskalo un nosusina. Tomātu sagriež ripiņās.
2. Uzkarsē pannā 2 ēdamkarotes eļļas un 30 sekundes apcep timiānu. Pievieno vistas gaļu un lauru lapu. Uzkaisa sāli un piparus. Cep, līdz vista kļuvusi brūna. Pielej buljonu, uzliek vāku un uz lēnas liesmas sutina 25 minūtes.
3. Atsevišķā pannā uzkarsē atlikušo eļļu un 3–4 minūtes cep papriku. Pievieno tomātus, ķiplokus, sāli, piparus un maisot cep vēl 2 minūtes, pielej baltvīna etiķi un samaisa.
4. Apcepto maisījumu pievieno vistai. Turpina gatavot vēl 10 minūtes.
5. Pasniedz karstu ar vārītiem rīsiem.
Ķiploka daiviņas notīra un smalki sakapā. Paprikas noskalo, izņem sēklas un sagriež 2 cm platos stienīšos. Timiāna zariņus noskalo. Vistas gaļu noskalo un nosusina. Tomātu sagriež ripiņās.
Uzkarsē pannā 2 ēdamkarotes eļļas un 30 sekundes apcep timiānu. Pievieno vistas gaļu un lauru lapu. Uzkaisa sāli un piparus. Cep, līdz vista kļuvusi brūna. Pielej buljonu, uzliek vāku un uz lēnas liesmas sutina 25 minūtes.
Atsevišķā pannā uzkarsē atlikušo eļļu un 3–4 minūtes cep papriku. Pievieno tomātus, ķiplokus, sāli, piparus un maisot cep vēl 2 minūtes, pielej baltvīna etiķi un samaisa.
Apcepto maisījumu pievieno vistai. Turpina gatavot vēl 10 minūtes.
Pasniedz karstu ar vārītiem rīsiem.
Komentāri: