Vistas gaļas marinādei pati galvenā sastāvdaļa ir ķiploki un sarkanvīna etiķis. Pārējais ir labai garšai pēc katra gaumes un garšas izjūtām.
Dzintara knifiņi
Vistas gaļu grilēšanai es atkauloju, jo pie kaula gaļa ilgāk cepas, tādēļ bieži sanāk, ka vista izcepusies nevienmērīgi. Kaut kur tā jau deg, bet kaut kur, pie kauliņa, vēl ir jēla.
Vistas šķiņķīšus atkaulo, ar asu nazi iedurot un izņemot abus kauliņus ar skrimslīti. Ādu atstāj klāt. Sagatavoto gaļu liek bļodā.
Ķiplokus un sīpolu nomizo un smalki sakapā, pievieno gaļai. Tāpat pievieno garšvielas un vīna etiķi.
Citronam nogriež dažas ripiņas, no atlikušā izspiež sulu.
Visu ar rokām kārtīgi samasē kopā. Liek aukstumā iemarinēties. Marinē vismaz 2 stundas, bet vislabāk – diennakti.
Cep uz mērenām oglēm, gaļu liekot tieši uz restēm. Cep vispirms ar ādu uz leju. Kad āda brūna, tad griež uz otru pusi.
Only your doctor can decide if cialis is right for you.
Complete liquid cialis for sale love and.