Vistas šašliks koriandra, čili un laima marinādē

Viegla
līdz 2 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas šašlika (atkauloti vistas šķiņķīši)
  • 3 vidēji laimi
  • 2 čili pipari
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 bunte koriandra jeb kinzas
  • sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Smalki sakapā ķiplokus, čili piparus un koriandru, pievieno eļļu un laima sulu. Visu kārtīgi samaisa un pievieno vistas gaļai.
  2. Gaļu liek ledusskapī marinēties uz 40 minūtēm. Kad gaļa ir iemarinējusies, to uzdur uz iesmiem un liek cepties uz karstām oglēm, līdz gaļa ir gatava.