Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Vistas šašliks koriandra, čili un laima marinādē
Viegla
līdz 2 h
4 personām
Sastāvdaļas
1 kg vistas šašlika (atkauloti vistas šķiņķīši)
3 vidēji laimi
2 čili pipari
3 ēdamkarotes olīveļļas
2 daiviņas ķiploku
1 bunte koriandra jeb kinzas
sāls un pipari pēc garšas
Pagatavošana
Smalki sakapā ķiplokus, čili piparus un koriandru, pievieno eļļu un laima sulu. Visu kārtīgi samaisa un pievieno vistas gaļai.
Gaļu liek ledusskapī marinēties uz 40 minūtēm. Kad gaļa ir iemarinējusies, to uzdur uz iesmiem un liek cepties uz karstām oglēm, līdz gaļa ir gatava.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: