Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Vistas nageti
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
2 personām
Pilnu recepti skaties youtube raidījumā “Visi Pie galda!” 3.sezonas 2.sērijā, kas veltīta VISTAS tēmai!
Sastāvdaļas
2 vistas filejas
2 tējkarotes sāls
1 tējkarote cukura
200 g panko rīvmaizes
2 tējkarotes maltu melno piparu
2 tējkarotes kūpinātas paprikas pulvera
1 tējkarote Kajennas piparu
1 tējkarote oregano
300 g miltu
2 olas
60 ml piena
1 litrs zemesriekstu eļļas
Pagatavošana
Blenderī samaļ vistas filejas, pievieno cukuru, pusi sāls un piparu. Visu kārtīgi samaisa, un izveido 6 – 8 apaļas formas nagetus, izmantojot metāla formiņu. Liek saldētavā uz 30 minūtēm nedaudz sastingt.
Sagatavo panējumu. Trīs lielākās atsevišķās bļodās liek attiecīgi miltus, rīvmaizi un pienu. Miltus samaisa ar atlikušajām garšvielām, pienam pievieno olas un samaisa viendabīgā masā.
Lielākā katlā lej eļļu un uzkarsē to.
Kamēr eļļa uzkarst, nagetus panē secīgi miltos, olā un rīvmaizē.
Komentāri: