Vistas filejas karbonādītes ar panētiem dārzeņiem

Vidēji sarežģīti
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

500 g vistas fileju

1 cukīni vai kabacis

1 ola

100 g miltu

100 g rīvēta Parmas siera

sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Vistas filejas sagriež pirksta lieluma gabaliņos, nosusina un izvārta miltos, lieko noberot nost. Tāpat rīkojas ar cukīni. 
  2. Trauciņā sakuļ olu, pievieno sāli un piparus. Vistas gabaliņus un cukīni pamērcē olā, tad rīvētā sierā un liek cepties fritierī. Pirms cepšanas appūš tos ar nedaudz eļļas. 
  3. Cep 170 ºC temperatūrā 15 minūtes, līdz gabaliņi kļuvuši zeltaini brūni.

Komentāri: