Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Viktorijas sendvičs
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
200 g cukura
200 g sviesta
3 lielas olas
200 g miltu
3 tējkarotes cepamā pulvera
šķipsna sāls
2 ēdamkarotes piena
KRĒMAM
250 ml saldā krējuma
1 vaniļas pāksts
1 ēdamkarote pūdercukura
svaigas ogas vai ievārījums
Pagatavošana
Bļodā puto cukuru kopā ar sviestu, līdz izveidojusies krēmīga konsistence. Pa vienai pievieno olas, turpinot putot. Iesijā miltus, cepamo pulveri un sāli. Rūpīgi sakuļ. Beidzamo pievieno pienu, lai mīkla kļūtu krēmīgāka.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 175 ºC temperatūrai. Divas 20 cm/dm formas izklāj ar cepamo papīru, maliņas nosmērē ar sviestu. Mīklu lej formās. Cep 25–30 minūtes, līdz, iedurot kociņu, tas iznāk laukā tīrs. Pēc cepšanas atdzesē.
Pagatavo krēmu. Bļodā liek visas sastāvdaļas un saputo, līdz izveidojies krēmīga masa.
Biskvītu liek uz šķīvja, pa virsu smērē pusi krēma un ber ogas vai smērē ievārījumu. Liek otro kārtu un atlikušo krēmu. Dekorē ar ogām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: