Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Viktorijas sendvičs
Vidēji sarežģīti
līdz 1 h
8 personām
Sastāvdaļas
200 g cukura
200 g sviesta
3 lielas olas
200 g miltu
3 tējkarotes cepamā pulvera
šķipsna sāls
2 ēdamkarotes piena
KRĒMAM
250 g saldā krējuma
1 vaniļas pāksts
1 ēdamkarote pūdercukura
svaigas ogas vai ievārījums
Pagatavošana
Bļodā puto cukuru kopā ar sviestu, līdz izveidojusies krēmīga konsistence. Pa vienai pievieno olas, turpinot putot. Iesijā miltus, cepamo pulveri un sāli. Rūpīgi iekuļ. Beidzamo pievieno pienu, lai mīkla kļūtu krēmīgāka.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 175 °C temperatūrai. 24 cm/dm formu noklāj ar cepamo papīru, maliņas nosmērē ar sviestu. Mīklu lej formā. Cep 25–30 minūtes, līdz, iedurot kociņu, tas iznāk laukā tīrs. Pēc cepšanas atdzesē.
Pagatavo krēmu. Bļodā liek sastāvdaļas un saputo kopā, līdz izveidojies krēmīgs krēms.
Biskvītu pārgriež uz pusēm, pirmo kārtu liek uz šķīvja, pa virsu smērē ½ krēma un ber ogas vai smērē ievārījumu. Liek otro kārtu un atlikušo putukrējumu. Dekorē ar ogām.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Ļoti baudāmi! Viegla un ātra recepte garšīgam iznākumam! Paldies!