Toggle navigation
Izvēlne
Jaunumi
Receptes
Video receptes
Vīna skola
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Autors:
Līva Kārkle-Upeniece
Vienas pannas vistu šķiņķīši ar rīsiem
Viegla
līdz 1 h
4 personām
Sastāvdaļas
4 atkauloti vistu šķiņķīši
eļļa cepšanai
1,5 tējkarotes karija pulvera
1 tējkarote ķiploku pulvera
½ tējkarotes malta kumina
½ anīsa zvaigznes
½ tējkarotes Kajennas piparu pulvera
sāls
1 sarkanais sīpols
100 g smalcinātu tomātu savā sulā
2 cm ingvera saknes
3 daiviņas ķiploku
3 ēdamkarotes citronu sulas
250 g tvaicēto rīsu
Just Nature
350 g ūdens
Pagatavošana
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
Rudzu maize ar pētersīļu biezpienu, prošuto un mīksti vārītu olu
Grūbas ar garnelēm, avokado un tomātiem
PANKŪKU TORTE
Siltie lapu kāpostu salāti ar saldo kartupeli un Indijas riekstiem
Šī lapa izmanto sīkfailus!
Lasīt šeit.
Labi, paldies!
Komentāri: