Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Līva Kārkle-Upeniece
VIEGLĀ ŠOKOLĀDES SIERA KŪKA
Viegla
līdz 1 h
6 personām
Sastāvdaļas
375 g beztauku vai 0,5% smalkā biezpiena
2 olas
150 g pūdercukura
40 g kakao
3 ēdamkarotes miltu
2 tējkarotes vaniļas ekstrakta
Pagatavošana
Virtuves kombainā liek biezpienu, ko sablendē krēmīgā masā, lai nav manāmi biezpiena graudiņi.
Izsijā pūdercukuru kopā ar miltiem un kakao.
Turpat virtuves kombainā biezpienam pievieno olas un sausās sastāvdaļas, kā arī vaniļas ekstraktu, visu sakuļ krēmīgā, viendabīgā masā.
Masu liek ar kokosriekstu eļļu iesmērētos karstumizturīgos trauciņos.
Cep līdz 180 °C temperatūrai uzkarsētā krāsnī ūdens peldē 30–40 minūtes.
Pēc cepšanas kūciņas pilnībā jāatdzesē un ideālā gadījumā jānotur ledusskapī pa nakti.
Pasniedzot izņem no trauciņiem, dekorē ar svaigiem augļiem, ogu mērci vai karoti beztauku jogurta un lāsīti kļavu sīrupa.
Jūs varētu interesēt
RABARBERU TARTE AR DRUPAČĀM
Tortiljas čipsu un šokolādes kapkeiki
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: