Mīklu klāj uz dziļas cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, un cep krāsnī 180 °C temperatūrā 20–25 minūtes. Pēc cepšanas biskvītu pilnībā atdzesē un sagriež garenos gabaliņos.
Pagatavo krēmu. Zīda tofu, sāli, pūdercukuru, citronu sulu, kokosriekstu krēmu, kafiju un brendiju blendē, līdz masa ir viendabīga. Beigās blendējot pievieno izkausētu kokosriekstu eļļu.
Šokolādes krēmam izkausē šokolādi un iemaisa augu pienu.
Biskvīta gabalus mērcē kafijā, kas sajaukta ar augu pienu un brendiju, un kārto trauka apakšā, pa virsu klāj pusi krēma, tad plānā kārtiņā smērē šokolādes krēmu, tad atkal izmērcēto biskvītu un atlikušo krēmu. Liek uz vismaz 2 stundām ledusskapī. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kakao pulveri.
Komentāri: