Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Vasaras tomātu maizīte ar pesto
Viegla
līdz 30 min
2 personām
Sastāvdaļas
4 šķēles mīļākās maizes
2 tomāti
4 šķēles prošuto šķiņķa
125 g mocarellas siera
rikotas siers
sauja rukolas
PESTO
2 saujas svaiga bazilika
50 g Indijas riekstu
50 g cietā siera
8–10 ēdamkarotes
Extra virgin
olīveļļas
2 daiviņas ķiploku
sāls, pipari
Pagatavošana
Pagatavo pesto. Blenderī liek baziliku, Indijas riekstus, sarīvētu sieru, eļļu, ķiplokus, sāli un piparus pēc garšas, visu kārtīgi sablendē.
Maizes šķēles bagātīgi apsmērē ar rikotas sieru.
Uz apakšējās un augšējās maizes liek kārtīgu karoti ar pesto un izsmērē.
Uz apakšējās maizes liek rukolu, tomātu šķēlītes, saplucinātu mocarellas sieru, šķiņķi un atkal rukolu.
Pa virsu liek otru maizes šķēli, un gatavs. Ietin papīrā un ņem līdzi pārgājienā.
Jūs varētu interesēt
Biezpiena kūka ar persikiem un bezē
Pasta ar sviesta pupiņām un steika gaļas strēmelēm
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: