Garšīgi paēst – tā ir viena no laimīgākajām sajūtām, tāpēc aicinu izbaudīt katru maltīti un ļauties kulinārijas ceļojumiem!
Vasaras ogu saldējums
Viegla
ilgāk par 2 h
6 personām
Svaigs, vasarīgs, atsvaidzinošs! Šo saldējumu ir viegli pagatavot, jo maisījums atvieglo masas sagatavošanu, turklāt saldējums sanāk izcili krēmīgs un vasarīgs, turklāt bez saldējuma mašīnas!
Sastāvdaļas
200 g zemeņu
1 paciņa Dr. Oetkerpanna cotta maisījuma
250 ml piena
250 ml saldā krējuma
jāņogas
mellenes
avenes
Pagatavošana
Sablendē zemenes viendabīgā konstistencē.
Panna cotta maisījumu izšķīdina 150 ml piena. Atlikušo pienu ar saldo krējumu lej katliņā un uzsilda, līdz katla malās parādās mazi burbulīši.
Uzkarsēto masu pievieno otrai masai un samaisa.
Pievieno sablendētās zemenes un iemasa, lai veidojas viendabīga masa.
Saldējuma formās ieber dažas ogas, un tad ielej saldējuma masu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: