Jeb Anna Birmane cep kūkas, raksta par tām un dalās savās receptes ar citiem. Uzvilkusi kādu no saviem krāsainajiem priekšautiem, viņa piemīlīgi rosās pa virtuvi, sākot jau ar raidījumu “Gatavo 3” un beidzot ar meistarklasēm. Anna ir arī trīs pavārgrāmatu autore, kas neatlaidīgi pēta receptes un atklāj knifus par kuriem neviens nestāsta. Viņas mērķis un lielais izaicinājums ir gardās kūkas padarīt pieejamas veselīgāka dzīvesveida piekritējiem.
Atsevišķā traukā saputo olu baltumus, līdz tie ieguvuši mākoņa formu. Iecilā baltumus mīklā. Vafeļu cepamo pannu ietauko un uzkarsē. Cep vafeles, līdz tās ir zeltaini brūnas.
Kamēr cepas vafeles, sagatavo pārējās sastāvdaļas. Uz pannas sacep bekona šķēlītes. Avokado sagriež šķēlītēs un apsmidzina ar olīveļļu un citronu sulu vai citu mērci, kas atrodama virtuvē.
Katlā uzliek vārīties ūdeni. No pārtikas plēves izgriež lielus četrkantīgus gabalus un pa vienam ieklāj tos bļodiņā. Plēves virspusi nosmērē ar pilienu eļļas. Tajā iesit olu un savelk visus galus plēvei kopā. Kad ūdens uzvārījies, šādi sagatavotas olas liek katlā un vāra 3–4 minūtes, lai sanāktu perfekti plaucēta oliņa.
Uz šķīvja kārto vafeli, salātus, bekonu un avokado, pa virsu liek oliņu. Kad dzeltenumu pāršķels, tas kalpos kā mērce.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: