fbpx

Uzkoda ar balzamā marinētām bietēm

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Nav vēl novērtēta)
Loading...
Viegla
līdz 30 min
2 personām

Sastāvdaļas

  • 100 g mīkstā kazas siera
  • 6 šķēles rupjmaizes
  • 2 citroni
  • sinepju dīgsti vai mazas rukolas lapiņas
  • vārītas bietes
  • šķipsniņa kanēļa
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 60 ml Element Rīgas balzama
  • 1 tējkarote medus

Pagatavošana

  1. Bietes sagriež plānās ripiņās un aplej ar balzamu. Pievieno smalki sakapātu ķiploka daiviņu, kanēli un medu. Ļauj bietēm iemarinēties vismaz 1 stundu.
  2. Citroniem uzmanīgi norīvē miziņu un saspaida kopā ar kazas sieru.
  3. No rupjmaizes šķēlēm izspiež mazas ripiņas.
  4. Uz maizes smērē kazas sieru, pāri kārto biešu ripiņu, pāri liek rukolas lapiņu vai dīgstus.

 

Komentāri:

Jūsu komentārs: