Laša fileju liek uz folijas, pārber ar sāli un pipariem, pārlej 1 ēdamkaroti olīveļļas. Pāri liek rozmarīnu un timiānu. Pārklāj ar foliju.
Dārzeņus sagriež lielākos gabalos, liek bļodā, piespiež ķiplokus, pārber sāli, piparus un eļļu. Ļauj mazliet visam ievilkties.
Liek visu uz grila un cep. Lasi cep apmēram 10–15 minūtes, beigās atver foliju un ļauj filejai mazliet apbrūnēt. Vai arī liek sakarsētā cepeškrāsnī grila režīmā 220 ºC temperatūrā uz 20 minūtēm. Tad lasim neliek pāri foliju.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: