Bļodiņā liek tunča gabaliņus, tiem pievieno nomizotu un smalki sagrieztu šalotes sīpolu, crème fraîche, citronu sulu, maurlokus, pētersīļus, sāli un piparus. Visas sastāvdaļas samaisa.
Pagatavo rozmarīna sviestu. Nelielā katliņā liek sviestu un rozmarīna zariņus. Katliņa saturu karsē uz lēnas uguns pāris minūtes, līdz jūtama spēcīga rozmarīna smarža.
Pagatavoto pastēti pasniedz uz sviestā apgrauzdētām baltmaizes šķēlēm un pārlietu ar rozmarīna sviestu.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: