Ņemot vērā plašo piedāvājumu veikalos, marinējumu sezona pie mums var būt jebkurā sezonā. Ar Uģa Vieta palīdzību ”Gatavo 3” palīdzēs ieviest dažādību jūsu marinējumu pasaulē, piedāvājot recepti tumšajā alū un melleņu sulā marinētām bietēm ar čili.
Šajā video receptē marinētās bietes tiek gatavotas patērēšanai tuvāko dienu laikā, taču, ja vēlaties tās uzglabāt ziemai, tad nepieciešams izveikt dažus papilduzdevumus.
Dažas it kā jau labi zināmas lietas, ko ņemt vērā, ja marinēsi bietes uzglabāšanai ziemā. Pirmkārt, atceries sterilizēt burciņas, kurās pildīsi marinētās bietes, lai nevēlamās baktērijas nesabojā produktu.
Otrkārt, marinētās bietes jāuzglabā vēsā vietā. Ja tam izvēlēsies ledusskapi, tad pirms likšanas ledusskapī atdzesē burciņas līdz istabas temperatūrai.
Komentāri: