Toggle navigation
Izvēlne
Visi Pie galda!
Interesanti
Receptes
Video receptes
Žurnāls
Grāmatas
Autori
Veikals
TORTILJAS UZKODAS AR GARNELĒM UN AVOKADO
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
2 plāksnes tortiljas
1 ēdamkarote eļļas
150 g garneļu
ķiploku sāls
šķipsniņa čili piparu
1 liels avokado
10 ķiršu tomātiņi
8 ēdamkarotes
Philadelphia
krēmsiera
nedaudz melnā sezama vai čili pārslu pārberšanai
Pagatavošana
Tortiljas plāksnes sagriež četrās daļās. Pannā sakarsē eļļu un apcep tās līdz kraukšķīgumam un zeltainumam.
Garneles apcep sakarsētā eļļā ar ķiploku sāli un mazliet čili.
Avokado sagriež plānās šķēlītēs, tomātus sagriež uz pusēm.
Uz tortiljas plāksnes uzziež krāmsieru, pāri kārto dažas avokado šķēlītes, garneles un ķiršu tomātiņus.
Pārber ar melnā sezama sēklām vai čili pārslām.
Komentāri:
Jūsu komentārs:
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Jūsu komentārs
Jūs varētu interesēt
PASTINAKU UN SĒKLU KREKERI
Makaronu salāti ar garnelēm un avokado
Haemul Pajeon jeb korejiešu pankūkas ar jūras veltēm
Ar polentu un karamelizētiem sīpoliem pildītas sēnes
Komentāri: