TORTILJAS UZKODAS AR GARNELĒM UN AVOKADO

Viegla
līdz 1 h
2 personām

Sastāvdaļas

  • 2 plāksnes tortiljas
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • 150 g garneļu
  • ķiploku sāls
  • šķipsniņa čili piparu
  • 1 liels avokado
  • 10 ķiršu tomātiņi
  • 8 ēdamkarotes Philadelphia krēmsiera
  • nedaudz melnā sezama vai čili pārslu pārberšanai

Pagatavošana

  1. Tortiljas plāksnes sagriež četrās daļās. Pannā sakarsē eļļu un apcep tās līdz kraukšķīgumam un zeltainumam.
  2. Garneles apcep sakarsētā eļļā ar ķiploku sāli un mazliet čili.
  3. Avokado sagriež plānās šķēlītēs, tomātus sagriež uz pusēm.
  4. Uz tortiljas plāksnes uzziež krāmsieru, pāri kārto dažas avokado šķēlītes, garneles un ķiršu tomātiņus.
  5. Pārber ar melnā sezama sēklām vai čili pārslām.