Toggle navigation
Izvēlne
Īpašie piedāvājumi
Receptes
Brokastis
Cepumi
Deserti
Dzērieni
Ēdieni Cepeškrāsnī
Grilējam
Konservējumi un mērces
Kūkas
Pamatēdieni
Picas un maizes
Piedevas pie pamatēdiena
Pīrāgi un sacepumi
Salāti
Sautējumi
Uzkodas
Vakariņas
Viegla ēdienreize
Zivis
Zupas
Video receptes
Interesanti
Veikals
Veikals
Žurnāli
Grāmatas
Mēs
Par mums
Kontakti
Autori
Raidījumi
Raidījumi
Grila Duelis
Visi pie galda
Izaicinām Šefpavāru
Meistarklases
Autors:
Edgars Sanders
Topinambūru krēmzupa ar lazdu riekstiem
Viegla
4 personām
Sastāvdaļas
1 sīpols
400 g topinambūru
3 daiviņas ķiploku
100 ml ābolu sidra
1 sauja grauzdētu lazdu riekstu
3 zariņi timiāna
600 ml dārzeņu buljona
sāls, pipari, olīveļļa
Pagatavošana
Sīpolu smalki sagriež un liek cepties sakarsēta katlā ar nedaudz olīveļļas, līdz sīpoli ir zeltaini brūni.
Pievieno topinambūrus, timiāna zariņus un ķiplokus. Liek vāku un sautē uz lēnas uguns, līdz topinambūri paliek ļoti mīksti.
Pievieno ābolu sidru, lazdu riekstus un buljonu.
Vāra 5 minūtes, tad izķeksē ārā timiāna zariņus un zupu sablendē.
Pagaršo un pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Jūs varētu interesēt
Kraukšķīgie rīsu kubiņi ar pikanto tunci
Karstā vistas un siera maizīte
Komentāri:
Jūsu komentārs
Vārds (obligāts)
E-pasts (nerādīsim) (obligāts)
Nospiediet šeit, lai atceltu atbildi.
Komentāri: