Vai zinājāt ka zupu var gatavot arī cepeškrāsnī?!
Jo cepeškrāsnī dārzeņiem atveras pavisam jaunas garšas un smaržas un to cepšanai nepieciešamas daudz mazāk taukvielas. Tas ir veselīgāk!
Lūk viena ideja no Našķoties Zanes pūra – aromātiska, sildoša, sātīga tomātu zupa. Absolūts vissezonas ēdiens.
Bazilika pesto nopērkams nu jau visur. Ja jūsu piemājas veikalā nav, pagatavojiet to paši, sablenderējot kopā svaigu baziliku, sauju Indijas vai Pīnijas riekstu, sauju cieto sieru un labu olīveļļu, garšai protams – sāls un pipari un nedaudz saldumam cukuriņš. Šāds pesto būs vēl daudz gardāk. Tikai nesalaužat blenderi, tādēļ, ja asmeņi negriež, nemokat tos un pievienojiet nedaudz vēsu ūdeni.
Komentāri: