Pagatavo pupiņu pastu. Pannā uz vidēji lielas uguns, lej eļļu un cep smalki sagrieztu sīpolu, līdz tie viegli apbrūnināti. Pievieno garšvielas, smalki sagrieztu halapenjo piparu, visu apmaisa. Pievieno pupiņas.
Kad pupiņas sāk jukt laukā, visu sablenderē vidēji rupjā pastā.
Pagatavo maltās gaļas pildījumu. Pannā uz vidēji lielas uguns, lej eļļu un cep smalki sagrieztu sīpolu, līdz tie viegli apbrūnināti. Pievieno gaļu un garšvielas. Ik pa laikam apmaisa. Kad gaļa apbrūnināta, pievieno tomātu pastu un Vusteras mērci. Apmaisa, nogriež uguni, un ļauj gaļai ievilkties.
Pagatavo mērci. Krējumu sajauc ar smalki sagrieztiem pētersīļiem, laima sulu un rīvētām miziņām, pievieno sāli pēc garšas.
Pagatavo mīklu. Bļodā liek izsijātus miltus un pa vienam maisot pievieno pienu, olas, šķipsniņu sāls un kausētu sviestu.
Cep plānās pankūkas. Pannā lej apmēram ½ kausiņa mīklas un uzreiz izlīdzina. Mīklu vajadzētu liet tik daudz, lai plānā kārtā tiktu noklāta visa panna. Cep no abām pusēm viegli zeltaini brūnas.
Veido pildītās pankūkas. Ņem pankūku, ieber apmēram 1 ēdamkaroti rīvēta Čedaras siera, 1 ēdamkaroti pupiņu pastas un 2–3 ēdamkarotes maltās gaļas masas. Loka pankūkas. Šoreiz locīju sešstūru formā, bet droši var locīt, kā labāk patīk.
Pirms pasniegšanas pankūkas apcep no abām pusēm. Tādā veidā tās būs gan zeltaini brūnākas, labāk turēsies kopā, kā arī tiks izkausēts siers.
Pasniedz katram ar atsevišķā trauciņā ielietu mērci.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: