Laša fileju sagriež 2 x 2 cm lielos gabaliņos un liek bļodā. Pievieno terijaki mērci, sezama eļļu, sulu un mizu no ½ laima un šķipsnu sāls. Ar rokām maigi apmaisa, lai visi laša gabaliņi būtu apklāti ar marinādi.
Uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru, kārto laša gabaliņus, un liek cepties krāsnī uz 10 minūtēm. Kad lasis gatavs, to pirms pasniegšanas vēlreiz apsmērē ar terijaki mērci.
Pagatavo salsu – mango, avokado, papriku un sarkano sīpolu sagriež smalkos gabaliņos, pievieno sāli, sulu un mizu no ½ laima, medu, kā arī sakapātus pētersīļus, visu samaisa.
Uz katra ceptā laša gabaliņa liek virsū 1 tējkaroti salas un iesprauž koka irbulīti. Pasniedz.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: