Limonāde marinādē
Šajā receptē Linda atklāj kādu savu triku marinādes pagatavošanā, proti, viņa, kā vienu no sastāvdaļām, izmanto limonādi. Tas tiek darīts, jo limonādēs ir liels skābuma līmenis, kā arī daudz cukura. Šajā receptē tiek izmantota citronu un laima limonāde.
Gardā mērce derēs ne tikai tako
Mērcīte, kuras sastāvā ir majonēze, laims, čili un brūnais cukurs, lieliski derēs ne tikai tako, bet arī, piemēram, krāsnī ceptiem kartupeļiem, saldajiem kartupeļiem un daudz kam citam.
Mazs knifiņš šīs mērcītes pagatavošanā, – tev būs nepieciešamas miziņas un sula no viena laima. Dažkārt laimi šķiet ir pārāk cieti, lai no tiem izspiestu sulu. Tādos gadījumos pirms sulas spiešanas tos vajag parullēt un paspaidīt pret smalcināšanas dēlīti.
Komentāri: