SVIESTMAIZE AR KŪPINĀTU DESU UN KARTUPEĻU ČIPSIEM

Viegla
līdz 1 h
4 personām

Sastāvdaļas

  • 1 klaips nesagrieztas baltmaizes
  • 4 iecienītākās kūpinātās desas
  • romiešu salāti
  • 2 tomāti
  • 1 iepakojums kartupeļu čipsu ar sāli

 

MĒRCEI

  • 6 ēdamkarotes majonēzes
  • 1,5 ēdamkarotes graudaino sinepju
  • 2 smalki sagriezti marinēti gurķi
  • ½ smalki sagriezta saldā sīpola

Pagatavošana

4 porcijām

  1. Gatavo mērci. Traukā sajauc visas sastāvdaļas, un liek ledusskapī ievilkties pārējo gatavošanas procesa laiku.
  2. Kūpinātas desas sagriež gareniski bieza bekona biezumā un liek pannā cepties. Kad šķēlītes apceptas brūnas no abām pusēm, tās noņem no pannas un ļauj nedaudz atdzist, lai ir siltas, bet ne karstas.
  3. Baltmaizi sagriež 8 biezās šķēlēs un liek cepeškrāsnī apgrauzdēties grila režīmā no vienas puses, līdz kļuvušas zeltaini brūnas.
  4. Kārto sviestmaizes. Neapgrauzdētās puses pārsmērē ar sagatavoto mērci. Uz apakšējās šķēles kārto romiešu salātu lapas, apceptās desas šķēles, tomāta šķēles, visu pārber ar kartupeļu čipsiem un otru maizes šķēli. Pirms pasniegšanas augšējo šķēli piespiež ar roku, nedaudz saberžot kartupeļu čipsus.

Komentāri:

Jūsu komentārs: