Gatavo mērci. Traukā sajauc visas sastāvdaļas, un liek ledusskapī ievilkties pārējo gatavošanas procesa laiku.
Kūpinātas desas sagriež gareniski bieza bekona biezumā un liek pannā cepties. Kad šķēlītes apceptas brūnas no abām pusēm, tās noņem no pannas un ļauj nedaudz atdzist, lai ir siltas, bet ne karstas.
Baltmaizi sagriež 8 biezās šķēlēs un liek cepeškrāsnī apgrauzdēties grila režīmā no vienas puses, līdz kļuvušas zeltaini brūnas.
Kārto sviestmaizes. Neapgrauzdētās puses pārsmērē ar sagatavoto mērci. Uz apakšējās šķēles kārto romiešu salātu lapas, apceptās desas šķēles, tomāta šķēles, visu pārber ar kartupeļu čipsiem un otru maizes šķēli. Pirms pasniegšanas augšējo šķēli piespiež ar roku, nedaudz saberžot kartupeļu čipsus.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: