Ernests ir raidījuma ”Visi Pie Galda!” personība, aizrautīgs kulinārs, kam patīk eksperimentēt virtuvē un izmēģināt pasaules garšas. Aizrautīgs, entuziastisks un viennozīmīgi radošs cilvēks.
Svaigi lapu salāti ar pīles krūtiņu, granātābolu un Hoisin mērci
Viegla
līdz 1 h
2 personām
Sastāvdaļas
1 pīles krūtiņa
½ iepakojuma spinātu
½ iepakojuma rukolas
¼ granātābola
1 garais gurķis
1 apelsīns
1 ēdamkarote sezama eļļas
1 ēdamkarote sojas mērces
1 ēdamkarote medus
2 ēdamkarotes Hoisin mērces
Pagatavošana
Nelielā trauciņā sagatavo salātu mērci. Sajauc sezama eļļu, sojas mērci, medu, Hoisin mērci un sulu no puses apelsīna.
Pīles krūtiņai ar nazi iegriež tauku daļu, pievieno sāli un piparus. Liek cepties SAGE grilā, ko iepriekš uzsilda, izmantojot termozondi, putnu gaļas režīmā ar iestatītu temperatūru 60 ºC. Kad pīles krūtiņa sasniegusi optimālo pagatavošanas temperatūru, to noliek malā atpūsties uz 10 minūtēm, pirms tam iesmērējot to ar pagatavoto salātu mērci.
Atsevišķā traukā samaisa spinātu un rukolas lapas, ar mizotāju sagrieztu gurķi, pievieno granātābola sēklas un sagrieztas apelsīnu daiviņas bez mizas no atlikušās puses apelsīna. Pīles krūtiņu sagriež šķēlēs, iemaisa salātos un pārlej ar pagatavoto salātu mērci.
Šajā vietnē mēs izmantojam sīkdatnes, lai nodrošinātu pareizu "piegalda.lv" pakalpojumus un funkcijas, analizētu pārlūkošanas statistiku.
Vairāk par to, ka mēs apstrādājam sīkdatnes un citu informāciju vari uzzināt mūsu privātuma politikā.
Komentāri: